Vajon a szervezeti kultúra a versenyelőny végső forrása? - Ben-Ami, Jacob; Farkas, Ferenc; R. Nagy, András (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az utóbbi időben egyre több szakkönyv és tanulmány igyekszik bebizonyítani, hogy a szervezeti kultúra milyen fontos szerepet játszik a szervezetek kiváló teljesítményében. Egyre több olyan címmel találkozhatunk, mint a következő: „Versenyelőny megszerzése és megtartása a szervezeti kultúra segítségével”. Vajon tényleg a kultúra lehet a siker új titka?