DDB University - egyetem falak nélkül - Varga, Renáta (Marketing & Menedzsment, 2019)
A vállalati méret bármilyen szintjén a működésben kiemelt fontosságú szempont a munkatársak tudáscseréjének hatékony megteremtése. Hatványozottan igaz ez a nemzetközi hálózatok esetében, ahol több ezer dolgozó tudásanyagát kell összehangolni többek között a közös cégfilozófia és -imidzs jegyében, hogy az adott vállalatcsoport a világ bármely részén egységes működést és minőséget tudjon előállítani. Nem kis feladat ez a stratégiai szakemberek számára, a DBB ügynökségi hálózat válasza a tudásmenedzsment eme kihívására a DDB University, amely a tudáscserét korlátok és határok nélkül képes megvalósítani.