A website, mint a felsőoktatási intézmények marketing kommunikációs eszköze - Komáromi, László; Gyenge, Balázs (Marketing & Menedzsment, 2019)
A hazai oktatási intézmények egyre inkább felismerik a marketing fontosságát és kezdik fontos feladatunknak érezni a leendő tanulók igényeinek felmérését, az intézmény arculatának kedvező megjelentetését, a marketing kommunikációs eszközök alkalmazását. Az oktatási intézmények marketing tevékenységében, a kommunikáció területén elengedhetetlen eszköz az internet, az egyetemeknek, főiskoláknak és felnőttképzéssel foglalkozó intézményeknek a világhálón történő megjelenése. A szerzők cikkükben azt tárják fel, hogy ezt a különböző oktatási intézmények milyen tartalommal és minőségben teszik meg