Új fogyasztói szegmensek - az e-ember - Törőcsik, Mária; Szűcs, Krisztián (Marketing & Menedzsment, 2019)
A XXI. század társadalmainak egyik új fogyasztói csoportja az e-ember, amely már Magyarországon is érzékelhető' piaci szegmenst alkot. Tettenérhető egy formálódó sajátos alcsoport az e-gyerek is. A szerzők cikkeikben arra keresik a választ, hogy melyek ezen mikro fogyasztói csoportok jellemzői, a termékgyártóknak és kereskedőknek milyen szempontokat kell figyelembe venniük az őket célzó marketingaktivitás tervezésekor.