Nemzeti imázs és versenyelőny - Az országeredethatás elmélete és gyakorlata - Berács, József (Marketing & Menedzsment, 2019)
Tavaly jelent meg a Copenhagen Business School Press kiadásában Eugen D. Jaffe és Israel D. Nebenzahl könyve az országeredet-hatásról (National Image & Competitive Advantage. The Theory and Practice of Country-of-Origin Effect). Szerzőnk ezt az elméleti kérdéseket és empirikus kutatási eredményeket egyaránt taglaló, az országimázzsal is behatóan foglalkozó kiadványt ismerteti. A recenzió eredeti változata a United Nations Conference on Trade and Development egyik kiadványa számára készült.