A gyorsétteremlánc-óriás zöldséggel és gyümölccsel kívánja fokozni forgalmát - The Packer, CVI, No. 9. december 6, 1999 - Székely, Géza (Marketing & Menedzsment, 2019)
A McDonald's a vendégek számának növelését tartja egyik legfontosabb céljának hazai piacán, az Egyesült Államokban. Ennek egyik módja a választék korszerűsítése. A cég a vendégek szélesebb tömege számára kívánja vonzóvá tenni ételválasztékát.