Hálózati gazdaság - gazdasági hálózatok - Vasné Egri, Magdolna (Marketing & Menedzsment, 2019)
Napjainkban, amikor „új gazdaság", egyes megközelítésekben "e-gazdaság", "e-társadalom” kifejlődéséről beszélünk, nagy jelentőségük van a hálózat alapú kapcsolatoknak A tanulmány egyfelől az egyre gyakrabban emlegetett „hálózati gazdaság" hazai megjelenését vizsgálja a vállalati interaktivitással összefüggésben, másfelől a gazdasági hálózatok és a hálózati gazdaság jellemzőit tekinti át empirikus kutatási eredmények bemutatásával, kiemelve a kapcsolat-orientált (relationship) marketingjelentőségét, mint a hálózati közösségek kialakulásának alapját.