A minőségszemlélet különbözősége a TQM és a JIT között - Tankó, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az elemzés a TQM (Total Quality Management - teljeskörű minőségirányítás) és a JIT (just In Time - éppen időben) összehasonlítását tartalmazza, Sakakibara és tsai. (1997) cikkének azon megállapítására alapozva, hogy a JIT is az egész vállalatot átfogó jelenség. Kiemeli a két fogalomcsoport közötti hasonlóságokat és különbségeket, majd a TQM kormánykerék ábrája alapján összefoglalja és szemlélteti azokat.