Kettős verseny közszolgálati és kereskedelmi médiára - Steiner, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Szépemlékezetű nyugdíjas és romantikus lelkű munkanélküli más-más okból könnyezi meg a közszolgálati tv-k nosztalgiázni hívó rég- és közelmúltbeli filmjeit, műsorait és a dél-amerikai és egyéb gyártású szappanokat. A dohszag is és a szappan is megkönnyeztet, de a kettő másképpen csíp.