A marketingorientáció dolgozói megítélése a közüzemi szervezeteknél (II. rész) - Hetesi, Erzsébet (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az előző számban egy regionális interjús felmérés eredményeit ismertettük a hazai közüzemi szolgáltatók marketingtevékenységének kialakulásáról és annak vezetői megítéléséről. Jelen tanulmányban az interjús felmérések tapasztalatait felhasználva két olyan cégnél végzett kérdőíves felmérés eredményeit elemezzük, ahol a marketingegység előkelő helyet foglal el a szervezeti hierarchiában, és ahol a dereguláció várható következményeivel már most számolnak az érintett szervezetek.