Merre tart az egyetemi marketingoktatás és -kutatás Európa német nyelvterületein? - Pop, Nicole Alexandru (Marketing & Menedzsment, 2019)
Európa német nyelvű országai marketing-tanszékeinek vezető egyetemi professzorai egy nagy tekintélynek örvendő szakmai szervezetbe tömörülve (Tudományos Marketing-Bizottság) évente összeülnek -január végén -, hogy felbecsüljék szakterületük fejlettségi fokát és megrajzolják további fejlődésének körvonalait.