A gyermekek és az erdő viszonya: véleménykutatás pedagógusok körében - Pakainé Dr. Kovács, Judit; Szabó, Miklós (Marketing & Menedzsment, 2019)
Hajlamosak vagyunk azt hinni, azt hangsúlyozni, hogy a környezeti ártalmak, a természetvédelem, a környezetvédelem csak az utóbbi évtizedekben került a vitatott témák közé. Pedig a bajok gyökerei sokkal régebbiek.