Az írott sajtó és az internet - Andics, Réka (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az internet adottságainál fogva a hagyományos tömegkommunikációs eszközök, az írott sajtó, a tévé és a rádió egyik alternatív médiuma. A multimédiás lehetőség ellenére azonban többnyire, így nálunk is, a legtöbb felhasználó számára mégis megmaradt valami olyasminek, amit ha nem is papíron, de monitoron lehet olvasni. Természetesen lehetőséget kínál szoftverek, filmek, zenei anyagok letöltésére is, de a minden internetező számára egyaránt elérhető szolgáltatása egyelőre még mindig elsősorban a betű és a kép kombinációja. Éppen ezért leginkább a nyomtatott sajtóval hasonlítható össze. írásom egyik feltevése éppen ez: az internet egyelőre leginkább a nyomtatott sajtó egyik alternatív médiuma.