„Kultúra - vállalkozói oldalról": a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája által készített piackutatás eredménye - Deés, Szilvia (Marketing & Menedzsment, 2019)
A CGH/Contract Groep Holland vezetésével, valamint magyar oldalról a Modem Üzleti Tudományok Főiskolája részvéteiével 2000 szeptemberében elindult a „Menedzsment a kultúrában" holland-magyar együttműködési program.