A vertikális kapcsolatok szerepe és minősége a Magyarországon működő vállalatoknál - Kenesei, Zsófia (Marketing & Menedzsment, 2019)
Egy vállalat sikerességének fontos tényezője, hogy milyen mértékben rendelkezik jó vevői és szállítói kapcsolatokkal. Ezek az erőforrások rendkívül fontosak, és hosszú távon képesek meghatározni a vállalat működésének eredményességét. A cikkben az 1996-ban és 1999- ben elvégzett Versenyben a világgal1 felmérés vevői és szállítói kapcsolatokra vonatkozó eredményeit foglaljuk össze.