A reklámkommunikáció hatékonyságának vizsgálata - Strbik, Ferenc (Marketing & Menedzsment, 2019)
„Senki sem tudja, a reklám hogyan működik. Néhá- nyan tudnak valamit. És néhány an nem beszélnek róla. De alapvető tény a reklám mechanizmusával szembeni tudatlanságunk" (Bernstein [1972], idézi Lea et al. [1987], 143. o.).