Döntéskényszerben a kis- és közepes építőanyag-ipari vállalatok. Interjú Nagy Lászlóval - Nagy, Ottó (Marketing & Menedzsment, 2019)
A közelmúltban napvilágot látott egy, a magyar építőipar helyzetéről szóló elemzés, amelynek címe: Kis- , és közepes méretű építőanyag-ipari vállalatok lehetőségei stagnáló, visszafejlődő, illetve zsugorodó piacon. A tanulmány szerzője dr. Nagy László, a Bau- Consulting Group (BCG) Közép-kelet-európai Építőipari termékeket és Szolgáltatásokat Menedzselő Társaság ügyvezető igazgatója, az amerikai Newport University kinevezett professzora, az Európai Unió szakértője. Vele beszélgettünk az elemzésről, az érintett vállalatokról és azok lehetséges jövőjéről.