Az ügynök halála? - Mártonffy, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az elektronikus kereskedelemmel mind jobban átitatott világban a cégek kénytelenek újra és újra átgondolni értékesítési ügynökeik - vagy ha jobban tetszik: üzletkötőik - szerepét. Szakértők szerint azonban ez az „élő kereskedelmi haderő" továbbra is kulcsfontosságú lesz az ügyfelekkel való kapcsolattartásban, különös tekintettel a nagyvállalati szférára.