Új GATT-forduló a láthatáron I. rész - Szabó, Jenő (Marketing & Menedzsment, 2019)
A jelenleg hatályban levő, 1994-ben Marrakechben aláírt GATT Megállapodás értelmében egy évvel a Megállapodás hatályának lejárta előtt meg kell kezdeni az új egyezményről szóló tárgyalásokat. Az ez év végén Amerikában sorra kerülő WTO miniszteri értekezlet jó alkalmat kínál a számvetésre.