Lesz itt marketing? - Osman, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
Rút, ső t rusnya rágalom, hogy utazási irodáinknak rossz lenne a marketingjük - már amennyiben a marketinget nem azonosítjuk reklámeszközök koncepciótlan alkalmazásával. Ahogyan felhasználóként én látom azok tevékenységét, abban a körben, amelyet néhány év során megtapasztaltam, olyannyira nincs nekik, hogy még rossznak sem mondható. Abban a marketingtevékenységben, amellyel célközönségként, valamint vásárlási szándékkal megjelenő lehetséges ügyfélként és tényleges fogyasztóként nevesebb utazási irodák részéről eddig találkoztam - a kicsiktől és a kevésbé nevesektől eleve tartok, velük kapcsolatban nem érzem a good-will adta biztonságot annyinak tűnik az életszerűség, mint Galvani doktor békacombjainak rángatózásában.