A kultúra létjogosultsága a tárgyalási és döntési folyamatokban - Jarjabka, Ákos (Marketing & Menedzsment, 2019)
Napjainkban az Internet segítségével a Föld bármely pontjával kapcsolat teremthető pillanatok alatt, a gazdaság valóban globalizálódott, a vállalatok mozgásterét egyre kevésbé szűkítik az országhatárok, ellenben felértékelődnek a kulturális különbségek.