Ökomarketing a 21. század küszöbén, II. rész - Németh, Patrícia (Marketing & Menedzsment, 2019)
A vállalatok marketingstratégiája a sikeres piaci cselekvés alapja. A környezetvédelemmel kapcsolatos pozitív vállalati magatartás marketingstratégiában történő megjelenésével, s az alakítására ható különböző tényezőkkel a cikk első része (M&M, '99/1.) foglalkozott. A természeti környezet iránt elkötelezett vállalati magatartás konkretizálása a marketing-mix elemeiben valósítható meg.