Bankjegyek a kibertérben: a digitális készpénz - Németh, Ágota (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az Internet fejlődésének legújabb szakaszában mind nagyobb jelentősége van az üzleti célú felhasználásoknak. Az ActivMedia marketing-kutatásai szerint a kereskedelmi célokra létrehozott Weboldalak egyharmada nyereséges és a következő egy évben ez az arány várhatóan még egy negyeddel nő. A Jupiter Communications előrejelzései szerint a most kb. két és fél milliárd dollárt kitevő Internetes vásárlások a következő öt évben 37,5 milliárd dollárra nőhetnek.