Marketing az Interneten - Internet-marketing: áttekintés a marketing témájú hálószemekről és Internetszolgáltatásokról - Szirtes, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
A három részesre tervezett cikksorozat az Internethasználat alapfogalmait, üzleti lehetőségeit, az Internet marketingmunkában való felhasználását és az Interneten végzett marketingmunka (Internet-marketing) területeit tekinti át. Bemutatja az Internet kommunikációs csatornáit, azok jellemzőit és alkalmazásukat a marketingmunkában, részletesebben a piackutatásban és a marketingkommunikációs, valamint a reklámmunkában. A cikk a marketingszakemberek Interneten való elindulását segíti, különös hangsúlyt adva az áttekintő tájékozódásnak. (A cikk az Interneten is elérhető: http-//w3.datanet.hu/ mc címen.)