A kormányzati kommunikáció diszkrét bája - avagy kormányzati arrogancia és a parlamenti választások kommunikációs tapasztalatai - Komor, Levente; Széles, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
Többszörös meglepetésekkel és tanulságokkal szolgáltak az 1998. évi parlamenti választások, amelyeket még hosszú ideig idézni és elemezni fognak mind a politológusok, mind a kommunikációs szakemberek. A politikusok e téren - úgy tűnik - nem tanulóképesek. A szakma pedig pontokba foglalta észrevételeit.