Beszállító kerestetik. Prezentációs technikák a Birminghami Szakvásáron - Győrfi, Zsolt; Balog, Géza (Marketing & Menedzsment, 2019)
SUBCON '98 néven április 28. és május 1. között rendezték meg a Birminghami Műszaki Beszállítói Szakvásárt. A nemzetközi kiállításon a fémmegmunkálás, a műanyag- és gumiipar, az elektronika és elektrotechnika, valamint a felületkezelés területén dolgozó beszállítók mutatkoztak be. Itt összesen közel négyszáz kiállító vett részt. A kiállításon nemcsak a nyereségérdekeit cégek, hanem a non-profit gazdaságfejlesztési szervezetek (szakmai szövetségek, gazdasági kamarák és vállalkozásfejlesztési intézmények) is megjelentek.