Lobbizás az Unióban - Dóra, Szilvia; Miszlay, Sándor (Marketing & Menedzsment, 2019)
1986 és 1992 között a lobbizás szerepe egyre fontosabb lett. Az átalakulás során egyben minőségi váltás is történt. A lobbizás szereplői és szintjei átrendeződtek. A nemzetállam szerepe bizonytalanná vált.