A haszonelv vagy hasznosságelv dilemmája a piacon - Tomcsányi, Pál (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunkban ezúttal úttörő feladatra vállalkoztunk, mert akadémiai székfoglaló előadást még nem közöltünk. Ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe. (- a szerk.)