Importpolitika és importforgalom az élelmiszergazdaságban (II. rész) - Kartali, János; Stauder, Márta (Marketing & Menedzsment, 2019)
A szerzők tanulmányának I. részét lapunk idei 1. számában közöltük. A II. (befejező) rész az ott leírtak folytatása.