Információmenedzselés VI. (befejező) rész: A szemléletről - Halassy, Béla (Marketing & Menedzsment, 2019)
A témával foglalkozó (szakemberek döntő többsége az információmenedzselés kérdését technikai oldalról közelíti meg. Sorozatunk e záró részében a problémakör egy teljesen más megvilágítást kap. Folytatjuk az információs rendszer felépítésének tárgyalását, a hangsúlyt most is az integrációra fektetve. Az ismereteknek a különböző úgynevezett nézeteiről lesz szó. Ez a tárgykör az eddigieknél sokkal élesebben veti fel azokat az általános szemléleti problémákat, amelyek feloldása nélkül nem képzelhető el az integrált információs rendszer és azon keresztül, közvetve, az információmenedzselés sem. A nem borúlátó, de meglehetősen keményen realista cikk egy optimista jóslattal zárul: pár éven belül hazánkban is el fogja foglalni méltó helyét az információmenedzselés ma még annyira labilis funkciója.