Interjú Sütő Zoltánnal - Sikeres magyar marketing stratégiák I.1* „Bár már látnék egy igazi profit...!" Beszélgetés Sütő Zoltánnal, a Griff Gentlemen’s Rt. elnök-vezérigazgatójával - Balázs, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az, aki nem becsüli egy kissé túl vizsgálódásai általa válasz to tt vagy n eki rendelt tárgyát, sürgősen nézzen más foglalatosság után. Teljesen rendjénvaló tehát, ha e lap olvasói és szerzői a saját tudományukat, a marketinget tartják mindenhatónak, de legalábbis nélkülözhetetlennek a gazdaság szereplői számára. Nem árt azonban letekintenünk néha a magas lóról, s észrevenni azokat az őstehetségeket, akik a mi áldásos segítségünk nélkül, a marketing mixet inkább intuitíve követve érnek el figyelemre méltó sikereket.