A direkt szolgáltatás informatikai háttere egy ír biztosítónál - Sramó, András (Marketing & Menedzsment, 2019)
Ez év szeptemberében egy Tempus-program keretében két hetet töltöttem Írországban, Galwayben. Egyetemi házigazdám létrehozott egy találkozót Mike Staun- tonnal, aki egy ír biztosító, a Celtic Direct Insurance üzleti rendszereinek vezetője (business systems manager). A biztosítónál tett látogatásom során a cég informatikai hátterét tekintettük át. Kapcsolódva a Marketing & Menedzsmentben a biztosítási marketing témájában megjelenő cikkekhez, szeretném tapasztalataimat megosztani a Tisztelt Olvasóval.