Harmónia, megbízhatóság, innováció - Hagyományos keleti értékek a koreai gazdaságban - Meszler, János; Józsa, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
A nemzetek kultúrája, szokásai tükröződnek a vállalat, a vállalati menedzsment filozófiájában, értékválasztásában és értékteremtésében. A keleti kultúra hatása jelentős szerepet játszott és játszik a koreai gazdaság és társadalom által megtett út választásában és eredményeiben.