Egyház és marketing - Lipi, Szabolcs (Marketing & Menedzsment, 2019)
„Dolgozatom megírása előtt és munkám során is konzultáltam a téma szakértőivel, papokkal és ,kívülállókkal’ is. Az indulatokból, eszmefuttatásokból arra a következtetésre jutottam, hogy a téma időszerű, de ezzel együtt veszélyes is. A veszély elsősorban abban rejlik, hogy bár én pusztán marketing-szemszögből kívánom vizsgálni társadalmunk egy fontos alakulatát, mégis filozófiai, politikai és dogmatikai viták kereszttüzébe sodródhatok.”