The game of the hungarian gaming corporation - Mr. Antal Pongrácz interviewed - Balázs, István (The Hungarian Journal of Marketing and Management, 2019)
Szerencsejátékosnak születik az ember, vagy később válik azzá? - Bizonyára ez az egyik alapvető kérdésfeltevése egy olyan cég marketing-stratégiájának, melynek tevékenységi köre csak és kizárólag a szerencsejáték. Ezzel és még több, játékosok és nem játékosok elé egyaránt tükröt tartó kérdéssel kerestük fel dr. Pongrácz Antalt, a Szerencsejáték Rt. vezérigazgatóját.