The experiences of austrian and french joint ventures in Hungary - Szabó, László (The Hungarian Journal of Marketing and Management, 2019)
Az osztrák és francia, illetve vegyes tulajdonú vállalatok jelentős pozíciót foglalnak el a magyar piacon. A privatizáció keretében ez idáig az osztrákok közel 46 milliárd forintot, a franciák mintegy 23 milliárd forintot fektettek be magyar vállalatok megvásárlásába. Az utóbbi három és fél esztendőben több mint 2100 osztrák cégalapítót, 19,9 milliárd forint befektetéssel és közel 300 francia cégalapítót, 15 milliárd forinttal jegyeztek be vegyes vállalatként.