Az esettanulmány-feldolgozás szerepe a marketingoktatásban - Orsody, Béla (Marketing & Menedzsment, 2019)
A cikk alapját képező előadás a Magyar Marketingszövetség „Tények, tendenciák" című oktatói konferenciájára (Miskolc, 1995. szeptember 7-8.) készült.