Megfontolások a TQM alkalmazásához - Labó, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A minőségi szemlélet óriási változásokon ment keresztül az elmúlt néhány évtizedben. Eltérő módon, de végeredményét tekintve ugyanabba a stádiumba jutott a minőség alapvető jelentőségének megítélése a világ három, ez idő szerint gazdaságilag meghatározó térségében.