Miért érdemes lemenni? Beszélgetés Walch Ottóval, az Alfa Kereskedelmi Rt. marketingfónökével - Balázs, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az Alfa, ahová, mint a szlogen állítja: mindig érdemes lemenni, az ország huszonegyedik legnagyobb vállalkozásának márkaneve. Forgalma 21 milliárdos, s ezzel vezeti a szakmai kereskedelmi cégek rangsorát. Walch Ottó marketingfőnök korábban a Skálánál töltött be hasonló pozíciót, két éve dolgozik az Alfánál. Ülhetnek-e babérjaikon az első hely birtokában? - kérdeztük tőle.