A kommunikáció szerepe a környezetvédelemben - Kukoda, Bernadett (Marketing & Menedzsment, 2019)
Faith Popcorn a következő évszázad trendjeiről írt könyve sajnos korántsem lehetetlen képet fest a jövőről. Hazánkban kevesek vannak tudatában a környezet valóságos állapotának, annak ellenére, hogy egyre több szó esik környezetünk védelméről. Ennek természetesen történelmi okai vannak, s valószínűleg a témával kapcsolatos jelenlegi attitűdök is e történelmi háttérre vezethetőek vissza.