Marketing a magyar egészségügyben: a Zala megyei kórház példája - Doszpoth, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Különös ágazat az egészségügy. Először is óriási. Joggal pályázhat a világ legnagyobb „iparága” címre. A fejlett országok nemzeti jövedelmük 6-12%-át fordítják erre, de még Magyarországon is 4,5% ez az arány. Jelentőségét jobban megértjük, ha a helyi viszonyok felől közelítjük meg.