Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés - Váradi, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
A magyar bankrendszer szinte még a serdülőkort sem érte el. Történetében a marketing helyzete mint velencei tükör mutatja mindazokat az eredményeket és hibákat, amelyeket elértünk vagy elkövettünk. A vele kapcsolatos nézetek és elvárások híven adják vissza a gondokat, amelyekkel a születőben lévő bankrendszernek meg kell küzdenie.