Not with open arms - Interview with Zoltán Kiss, State Secretary - Névai, Gábor (The Hungarian Journal of Marketing and Management, 2019)
Kis Zoltán, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára nyilatkozott lapunknak a magyar mezőgazdaság európai integrálásáról, a torz termelési szerkezetről és arról, van-e keresnivalójuk a magyar áruknak a világ leggazdagabb mini-államaiban.