Mit tudunk a marketingről? A Magyar Marketing Szövetség és a GfK Hungária vizsgálatának eredményei - GfK, Hungária; Magyar, Marketing Szövetség (Marketing & Menedzsment, 2019)
Átszövi az életünket, jelen van mindennapjainkban, befolyásolja döntéseinket. Mégsem tudjuk, mi az. Röviden ez derül ki abból a célzott felmérésből, amit a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) kezdeményezésére a GfK Hungária készített, és aminek eredményeit most tette közzé a Szövetség.