Változások előtt a régió légiközlekedési piaca: Interjú Peter Voets-szal, az EasyJet regionális marketingigazgatójával - Kovács, János G. (Marketing & Menedzsment, 2019)
A régió diszkont légiközlekedési iparága koncentráció előtt áll - vallja Peter Voets, az EasyJet regionális marketingigazgatója. Kelet-Közép-Európában csak azok tudnak a piacon maradni, akik elég nagyok és rugalmasak ahhoz, hogy a gyorsan változó trendekhez alkalmazkodni tudjanak. A fiatal szakember 1977-ben született Belgiumban, tanulmányait Párizsban végezte. Karrierjét a vasúti iparágban kezdte: 2001 és 2004 közt az Eurostar marketing és kommunikációs menedzsere volt. Ezt követően a francia szuperexpresszt üzemeltető TGV-hez került, ahol a cég európai kommunikációs részlegénél dolgozott. 2006 óta az EasyJet regionális marketing csapatát erősíti.