A Dunántúlon élő fiatalok táplálkozási szokásainak fókuszcsoportos vizsgálata - Fülöp, Nikoletta; ifj. Süllős, Gyula; Huszka, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmány a hazai lakosságra nagymértékben jellemző táplálkozással összefüggő betegségek közül a gyermekkori elhízás kérdéskörét boncolgatja. A szerzők 5-8. osztályos általános iskolás kaposvári, keszthelyi és győri diákok körében végeztek játékos fókuszcsoportos kutatásokat annak érdekében, hogy felmérjék az egészséges táplálkozással kapcsolatos ismereteiket, tudásukat.