Kommunikációs szokások tegnap és ma - Danó, Györgyi (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az internet és a mobilkommunikációs eszközök megjelenése radikálisan átalakította mind a privát szféra, mind az üzleti szféra kommunikációs szokásait. A korábbi századokban a futár, a postagalamb, majd később a modern időkben a távirat volt az üzenetküldés leggyorsabb eszköze. Ma már a leggyakrabban rövid szöveges üzenetet, azaz sms-t, vagy e-mail-t írunk, avagy egyéb az internet kínálta megoldásokat használunk kommunikációnk eszközeként.