A marketing machismo és a libidók bosszúja! - Avagy a fogyasztói lojalitás színeváltozásai - Bodó, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lépjünk rá a világhálóra, indítsuk el az egyik keresőt (ez a fránya lojalitás, már majdnem Google-t mondtam :)!), és keressünk rá a lojalitás fogalmára. Az eredmény azonnal ránkzúdít két felismerést: rendkívül gazdag irodalmat találunk a lojalitásról, sok-sok publikációval (1), valamint a publikációk zöme a marketinges szakmából származik (2).