A megújuló energia felhasználásának népszerűsítő eszközei - Ács, Barnabás (Marketing & Menedzsment, 2019)
A megújuló, alternatív erőforrások léte, és hasznosításának bizonyos módjai már ismertek. De mégis, miért hangzik oly teoretikusan és futurisztikusan, amikor a zöldenergia tömeges felhasználásáról beszélünk? Miért nem épült még be a köztudatba a biomassza, a nap-, szél-, vízenergia felhasználásának igénye?