Dr. Farkas Ferenctől búcsúzunk - Kornai, Gábor; szerkesztőség, Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
A következő beszédet Kornai Gábor, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának címzetes docense mondta el 2016. október 26-án, a BKIK székházban (1016 Budapest, Krisztina krt. 99. VII. emelet, Széchenyi terem) a VIII. Nemzetközi Tanácsadói Konferencián (Megújulás és fenntarthatóság - verseny- képes és a tudásalapú Magyarországért), melyen Farkas Ferenc professzor a BKIK TANOSZT Életmű Díját nyerte el. Professzor Úr nevében felesége, Farkas Ferencné vette át a posztumusz elismerést. A Marketing & Menedzsment Szerkesztősége e beszéd szövegének közlésével tiszteleg Farkas Professzor emléke és életműve előtt.